Personale

Sygeplejerske Lene Støvring

Lene har været sygeplejerske siden 1993. Hun har en bred klinisk erfaring og uddannelse og har speciel stor erfaring som intensivsygeplejerske. Lene Startede på Saxhøj Lægeklinik i december 2009. Lene varetager selvstændigt alle funktioner nævnt i “Sygeplejerskernes opgaver”, og er specielt uddannet til at tage celleskrab i kvindebefolkningsprogrammet, svangrekontroller, indsætte og skifte prolaps-ringe og hun er klinikkens specialist i rejse-vaccinationer.

 

Sygeplejerske Vinni Jensen

Vinni har været sygeplejerske siden 1997. Hun har en bred klinisk erfaring og uddannelse og har erfaring som udekørende hjemmesygeplejerske, kirurgisk speciale, røntgen og palliation, samt senest centersygeplejerske i ældrecenter. Vinni startede på Saxhøj Lægeklinik i november 2020. Vinni varetager selvstændigt alle funktioner nævnt i “Sygeplejerskernes opgaver”, og er specielt uddannet til at varetage de profylaktiske børneundersøgelser fra 2 til 5 år.

 

Sekretær Lis Dyrekær

Lis er oprindeligt uddannet tandlæge-klinik-assistent. Hun havde før hun startede her været sekretær i 19 år i en gynækologisk speciallægepraksis. Lis startede på Saxhøj Lægeklinik i juni 2013. Lis passer hovedsageligt forkontoret og telefonen med mange opgaver: Visitation og tidsbestilling, genbestillinger af medicin,  gode råd til patienterne, håndtering af urinprøver på mistænkt blærebetændelse, etc. Hun har administrative opgaver med styring og udsendelse af regninger for attestarbejde, indhentning af journaler på nye patienter, kommunikation med eksterne samarbejdspartnere, o.m.a.

 

For alle: Klinikken sender årligt personalet på relevante kurser, dels udvalgt efter klinikkens behov og dels efter den enkeltes ønsker og interesser.